Κίνα κενά δοχεία ψύξης κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jason Jia

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18028761669

WhatsApp : +8613714220234

Free call

Κενό δοχείο ψύξης

April 26, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κενό δοχείο ψύξης

Έναντι του παραδοσιακού τρόπου της μεταφοράς θερμότητας (μεταφορά, διεξαγωγή, ακτινοβολία), κενό - η ψύξη είναι όχι μόνο γρήγορη και ομοιόμορφη, αλλά και καθαρή και υγιεινή, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για την ψύξη των μαγειρευμένων τροφίμων και την ψύξη των φρούτων και λαχανικών.

Παραδείγματος χάριν, τα μαγειρευμένα τρόφιμα πρέπει να δροσιστούν προτού να μπορέσουν να συσκευαστούν. Οι παραδοσιακές μέθοδοι ψύξης περιλαμβάνουν την εσωτερική φυσική ψύξη ψύξης, την ψύξη τεχνητών εξαερισμών, την ψύξη δωματίων κλιματισμού, και την ψύξη κρύας αποθήκευσης. Αυτές οι μέθοδοι ψύξης όχι μόνο έχουν το μακροχρόνιο χρόνο ψύξης, τον αργό κύκλο εργασιών, τη μεγάλη διαστημική, ανώμαλη ψύξη, τη μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ της επιφάνειας και το κέντρο, αλλά το πιο σημαντικό, έχετε επιπτώσεις στην υγιεινή τροφίμων και την ασφάλεια.

Κενό - η ψύξη μπορεί να πραγματοποιήσει την ομοιόμορφη θερμοκρασία, καθαρός και απαλλαγμένος από τη μόλυνση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψύξης των αγροτικών προϊόντων και των τροφίμων, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει την ποιότητα των τροφίμων. Και λόγω του σύντομου χρόνου επεξεργασίας, δεν υπάρχει καμία τοπική ξήρανση, φαινόμενο αφυδάτωσης. Συγχρόνως, λόγω του σύντομου χρόνου διαδικασίας ψύξης, η αντίστοιχα κατανάλωση ενέργειας λειτουργίας εξοπλισμού και το κόστος μειώνονται σημαντικά έναντι του παραδοσιακού εξοπλισμού ψύξης. Επιπλέον, το αυξανόμενο φορτίο που προκαλείται από τη διήθηση θερμότητας του περιβάλλοντος περιβάλλοντος που προκαλείται μέχρι το μακροχρόνιο χρόνο ψύξης μπορεί να μειωθεί πολύ. Είναι πολύ κατάλληλο και γρήγορο στην πρακτική της παραγωγής, έτσι έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην παραγωγή των αγροτικών προϊόντων και των επιχειρήσεων τροφίμων καθώς επίσης και έρευνας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας